Νέα & Ανακοινώσεις

Επίσκεψη φοιτητών του Stanford στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, υποδέχθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο 32 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Stanford, οι οποίοι επισκέφτηκαν το ιστορικό στάδιο στο οποίο αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1896.
Χρησιμοποιώντας το αυτόματο σύστημα ξενάγησης γνώρισαν κάθε γωνιά του Καλλιμάρμαρου κι ενημερώθηκαν για την ιστορία του, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
Μετά το τέλος της αυτόματης ακουστικής ξενάγησης, οι φοιτητές επισκέφτηκαν το Αίθριο του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν τις αφίσες και τις δάδες των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896 έως σήμερα. Επίσης παρακολούθησαν στιγμιότυπα και συγκινητικές σκηνές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, μέσα από τις ειδικές τηλεοράσεις που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο.
Λίγο πριν αποχωρήσουν από το Παναθηναϊκό Στάδιο, έγραψαν εγκωμιαστικά σχόλια στο βιβλίο των εντυπώσεων και ευχαρίστησαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ξενάγηση.Σχετικές Εικόνες
  • Επίσκεψη φοιτητών του Stanford στο Παναθηναϊκό Στάδιο
  • Επίσκεψη φοιτητών του Stanford στο Παναθηναϊκό Στάδιο